Arsuz Karaağaç Spor Sportif Direktörlüğe Hıdır Özdemir Getirildi

Arsuz Karaağaç Spor Kulübü, bölgemizin deneyimli ve sevilen spor adamlarından Hıdır Özdemir’i sportif direktörlük görevine getirdi. Konu ile ilgili bilgi veren Kulüp As Başkanı ve A Takım Sorumlusu Doğan Çam, “Bölgemizde geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve bunları Türk futboluna kazandırmak için sportif direktörlüğe Hıdır Özdemir’i getirdik” dedi. Gelecek için hedefleri olan ve bünyemizde yetiştirdiğimiz futbolcuları Türk futboluna kazandırmak adına daha sistemli çalışmak adına girişimler bulunduklarını söyleyen As Başkanı Doğan Çam, “Kulübümüzün sportif direktörlüğüne Hıdır Özdemir’i getirdik. Artık Hıdır Özdemir’in bizlere sunacağı raporlar doğrultusunda hedeflerimize yön vereceğiz. BAL liginde bulunan takımımıza da hocamızın vereceği raporlar doğrultusunda Teknik Direktörümüzü belirleyeceğiz. Teknik Direktör konusunu da en kısa zaman çözüm takımın başında olacaktır. Hıdır hocamızın kulüpteki görevi; kulüpteki koordineyi sağlayacak, yeni bir sistem geliştirecek, altyapı ve A takımın koordine işlerine bakacak. Onun direktifi ile hareket edilecek. İnanıyorum ki hocamız tecrübe, yetenek ve deneyimi ile kulübümüzde yeni bir sistem oluşturarak, bünyemizde bulunan futbolcuları en iyi şekilde yetiştirip, kulüp yönetimimiz ile birlikte Türk futboluna kazandıracağız” dedi. Hıdır Özdemir’de, ” Amacımız bölgemiz futbolunu daha üst seviyelere taşımak için bir şeyler yapmaktır. Bunu hep birlikte hareket edersek gerçekleştirebiliriz. Niyet iyi olduktan sonra neden hedeflerimizi gerçekleştirmeyelim?” diye konuştu.

Arsuz Karaağaç Spor Sportif Direktörlüğe Hıdır Özdemir Getirildi Arsuz Karaağaç Spor Sportif Direktörlüğe Hıdır Özdemir Getirildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.