Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı yoğun ilgi gördü

Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı gönülleri adeta mest etti. Gecede Öğrenciler, Kur’an- Kerim Tilaveti, Hadislerle oratoryo, ilahiler, şiir koroları ve daha niceleri ile izleyenlerin gönüllerini fethetti. Okul Müdürü Adem KESİK ” Kandiller biraz da dertlenmenin zamanıdır, Mevlid Kandili biraz da bunun için gelir, derdi, demi artırmak için gelir. Benim Yaradan diye bir derdim var demenin vaktidir” sözleri ile başlayan konuşmasında programı sadece birkaç öğretmenin ve öğrencinin değil bütün öğretmen ve öğrencilerin sahiplenerek hazırlandığını bu sebeple bütün öğretmen ve öğrencilerime huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkürleri iletiyorum sözleri yoğun katılımın olduğu salonda büyük alkış aldı. Gübretaş Ortaokulu gerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarında gerekse de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlamalarında ve son olarak Mevlid Kandili Programında yapmış olduğu özverili etkinliklerle bölgede bir ışık misali parlıyor.

Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı yoğun ilgi gördü Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı yoğun ilgi gördü Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı yoğun ilgi gördü Denizciler Gübretaş Ortaokulunda düzenlenen Mevlid Kandili programı yoğun ilgi gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.