Hatay Genelindeki Camidelerde Kandil Simidi İkramı

Yüce Allah’ın insanlığa gönderdiği, son peygamber Hz. Muhammed’in (s.a.v) doğum günü ve gecesi olan Mevlid Kandili dolayısıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, HBB personellerine ve camilere akın eden vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından kandillerde geleneksel hale getirilen kandil simidi dağıtımı Mevlid Kandil’inde de devam etti. Mübarek Mevlid Kandili’nin idrak edildiği hayırlı gecede, bu kutlu günün tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi için dualar edilirken, kandillerin olmazsa olmaz simgesi haline gelen kandil simitleri başta Habib-i Neccar Cami ve Ulu Cami olmak üzere il genelindeki cami cemaatine ve vatandaşlara ikram edildi.

Hatay Genelindeki Camidelerde Kandil Simidi İkramı Hatay Genelindeki Camidelerde Kandil Simidi İkramı Hatay Genelindeki Camidelerde Kandil Simidi İkramı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.