Tek Kampüs Okulları öğretmenler gününü İssos otelde düzenlediği gece ile kutladı

İssos otelde düzenlenen öğretmenler günü gecesine Tek Kampüs okulları öğretmenleri çalışanları ve eşleri ile Tek Kampüs okullarına bağlı olarak eğitim vermekte olan Tek Akademi Ortaokulu . İDÇ Tek Kurs merkezi, Payas Tek Anadolu lisesi, Dörtyol ilkokul ve ortaokulu Dörtyol Tek Temel lisesi yöneticileri de katıldılar.

Gecede konuşan Tek Kampüs Okulları kurucusu Yılmaz Tunç iyi bir öğretmen olmanın zor ama güzel ve kutsal olduğuna vurgu yaptı. 21. Yüz yılda artık sosyal zekanın değil kültürel zekanın ön plana çıktığının altını çizen Tunç şöyle konuştu. ” Bir öğretmen olarak bu güzel ve anlamlı günde bir birinden değerli ortak arkadaşlarımla personelimiz ile birlikte her bir öğretmen arkadaşımızın gününü canı yürekten kutluyor tebrik ediyorum. Tek Kampüs okulları Tek Akademi ortaokulu İDÇ Tek kurs merkezimiz Dörtyol ilk okul ve temel lisemiz Payas Anadolu lisemiz ile böyle güçlü bir ailenin ferdi olduğum için mutluyum gururluyum. Değerli arkadaşlar 21. yüz yılda artık sosyal zekanın değil de kültürel zekanın konuşulduğu bir dönemdeyiz. Bu kültürel zekamızı, Kalbimizi ve aklımızı açarak doğru referans ve ortak iyilerimiz ile oluşturabiliriz. Eğitimde Tek sloganımız ile çıktığımız bu yolda bölgemizin en çok tercih edilen okulu olmamızın bize yüklediği sorumluluk bilinci ile sekronize olmuş takım çalışması, öğrenci merkezli eğitim sistemimiz ve siz değerli öğretmenlerimiz ile en iyi olma yolunda ilerliyoruz.

Hedefimiz değerlerini asırların bilgi birikimi olan bu topraklardan alan hakikatten ayrılmadan ahlaklı cesaretli ferasetli çalışkan disiplinli keşiflerde bulunan ve en önemlisi işini en iyi yapan, bilimde,teknolojide,sanatta ve sporda Dünya ile rekabet edecek gençler yetiştirmektir. Bundan dolayı öğretmen olmak zordur değerlidir anlamlıdır güzeldir, emek vererek işini severek yapmayı gerektirir kutsaldır. Hep birlikte daha nice öğretmenler gününe sağlıkla mutlulukla kavuşmak dileğimle öğretmenler gününüzü kutluyorum”
BAŞARIYA GÖTÜRENLERE PLAKET
Tek Kampüs okullarında 5 yıldan bu yana emek veren öğretmen ve personellere Okul kurucusu Yılmaz Tunç tarafından plaket takdim edildi.

Tek Kampüs Okulları öğretmenler gününü İssos otelde düzenlediği gece ile kutladı Tek Kampüs Okulları öğretmenler gününü İssos otelde düzenlediği gece ile kutladı Tek Kampüs Okulları öğretmenler gününü İssos otelde düzenlediği gece ile kutladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.