Pamuk Öğrencilerinden Kaymakam Soytürk’e anlamlı ziyaret

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu öğrencileri İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’e anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiler. Geçtiğimiz günlerde Çocuk Hakları Haftası etkinliklerini kutlayan ve bu etkinlik kapsamında İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk’ü Ziyaret Eden Pamuk Öğrencileri ellerindeki mini pankartlarla dikkat çektiler. Eğitim Hakkı isteyen öğrencilere şeker ve meyve suyu ikramında bulunan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı en iyi imkanlarla eğitmek için çaba sarf ediyoruz. Ben sürekli okullarımıza giderek öğrenci ve öğretmenlerimizi ziyaret ediyor sorunları dinliyorum. Ufak dokunuşlarla büyük işler yapılacağı inancındayım. Öğretmen ve öğrencilerimizi motive edecek ödüllerle bu kutsal görevi daha iyi yaptıklarını da gözlemliyorum. Bu vesile ile sizlere de eğitim öğretim hayatınız da başarılar dilerken, en kısa zamanda sizleri de ziyaret edeceğim” dedi. Pamuk Öncesi Eğitim Kurumları Müdürü Selma Türkoğlu’da, “İskenderun Kaymakamı olarak göreve başladığınız günden bu yana ziyaretinize gelmek istiyorduk. Bu güne kısmetmiş. İskenderun’da gerçekten sevilen sayılan ve takdir edilen bir mülki idarecimiz olduğu için çok mutluyuz. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu Müdürü Selma Türkoğlu ve Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban, Kaymakam Soytürk’e ziyaretin anısına çiçek takdiminde bulundular. Ziyarette öğrenciler Kaymakam Soytürk’e İngilizce şarkı da söyleyerek, performanslarını gösterdiler.

Pamuk Öğrencilerinden Kaymakam Soytürk’e anlamlı ziyaret Pamuk Öğrencilerinden Kaymakam Soytürk’e anlamlı ziyaret Pamuk Öğrencilerinden Kaymakam Soytürk’e anlamlı ziyaret Pamuk Öğrencilerinden Kaymakam Soytürk’e anlamlı ziyaret

Önceki İçerik“Genç Çok İş Yok” SODES Projesi Sözleşmesi İmzalandı
Sonraki İçerikİTSO Personeline farkındalık eğitimi verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.