Görme Engelliler Spor Federasyonu 2.Devre Müsabakaları İskenderun’da Başladı

İskenderun Belediyesinin destekleri ile düzenlenen Görme Engelliler spor Federasyonu 2.Devre müsabakaları İskenderun’dan başladı.

Açılış törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Görme Engelliler spor Federasyonu Başkanı Hasan Sayyıdan, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda spor sever katıldı.

Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Sayyıdan İskenderun’da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,”İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e öncelikle çok teşekkür ediyoruz. İskenderun’da sıcak bir şekilde karşılandık. Bizler görme Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu olarak birçok branşta faaliyet göstermekteyiz. İskenderun’da gerçekleşen müsabakalara 8 takım katılacaktır. Müsabakalar 22 Kasım’da sona erecektir” dedi.

Daha sonra konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirterek,”Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduk olmaya devam edeceğiz. İnşallah Görme engelliler Milli Takımımızı da burada ağırlarız. Sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz. İskenderun Belediyesi olarak farklı branşlarda binlerce sporcu yetiştiriyoruz. İskenderun’da bu organizasyonunun düzenlenmesi çok önemli “diye konuştu.

Daha sonra konuşan İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ise şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek tüm sporculara başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Kaymakamı Recep Soytürt ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şampiyonaya katılan sporculara ve kulüp yöneticilerine anı plaketi ve madalyalarını takdim ettiler.
Görme Engelliler Spor Federasyonu 2.Devre Müsabakaları İskenderun’da Başladı Görme Engelliler Spor Federasyonu 2.Devre Müsabakaları İskenderun’da Başladı Görme Engelliler Spor Federasyonu 2.Devre Müsabakaları İskenderun’da Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.