Balkan Şampiyonu Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Edirne’de düzenlenen 19.Balkan Taekwondo şampiyonasına katılan İskenderun Belediyespor taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı ve Antrenör Mehmet Korhan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”İskenderun Belediyespor Taekwondo sporcuları ülke geneli ve uluslar arası düzenlenen şampiyonalarda İskenderun’umuzu en iyi şekilde temsil ediyor. Sporcularımız göstermiş olduğu başarılar ile İskenderun’un adını ülke genelinde iyi bir şekilde duyuruyorlar. Elde etmiş olduğunuz bu başarı bizleri son derece memnun etmiştir. Her zaman sizlerinde yanındayız. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Antrenör Mehmet Korhan ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ederek,” Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlenen şampiyonaya Türkiye – Arnavutluk – Bosna Hersek – Bulgaristan – Makedonya- Kosova- Romanya- ve Sırbistan’dan gelen sporcular ile katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı ”diye konuştu.
Balkan Şampiyonu Sporcudan Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.