İskenderun’da Uyuşturucu Operasyon

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamaya gore;İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülmektedir.
Bu doğrultuda;
► Sigara Kaçakçılığı Suçu kapsamında 03/11/2017 ile 10/11/2017 tarihleri arasında 6 olay meydana gelmiş olup, olaylara yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince başarılı bir operasyon gerçekleştirilerek, söz konusu operasyon neticesinde toplam 7 şüpheli şahsa yasal işlem yapılmış ve 4119 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

►Mali Suçlar kapsamında 03/11/2017 ile 10/11/2017 tarihleri arasında 3 olay meydana gelmiş olup, olaylara yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliğince başarılı bir operasyon gerçekleştirilerek, söz konusu operasyon neticesinde toplam 4 şüpheli şahsa yasal işlem yapılmış ve 1 adet sahte sürücü belgesi, 2 adet sahte nüfus cüzdanı ve 1 adet sahte banknot ele geçirilmiştir.

►Narkotik Suçlar kapsamında ise 03/11/2017 ile 10/11/2017 tarihleri arasında 9 olay meydana gelmiş olup, olaylara yönelik Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliğince başarılı bir operasyon gerçekleştirilerek, söz konusu operasyon neticesinde toplam 11 şüpheli şahıs yakalanmış ve 1şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştır. Ayrıca, toplamda 1265 gr. Esrar maddesi, 13 adet Captagon uyuşturucu hap, 40 gr. Eroin maddesi, 10 kök Hint Keneviri bitkisi ve 2 adet Ecstasy uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.

İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam edecektir.

İskenderun’da Uyuşturucu Operasyonİskenderun’da Uyuşturucu Operasyon İskenderun’da Uyuşturucu Operasyon

Önceki İçerikIrak’ta 7.2 Şiddetindeki deprem Hatay’da Hissedildi
Sonraki İçerikPamuk öğrencileri kitap fuarında
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.