İskenderun Belediyespor Taekwondo Sporcusu Balkan Şampiyonu Olarak Altın Madalya Kazandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyespor Taekwondo sporcusu Ayşe Demirsavcı’nın Balkan şampiyonu olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,19.Balkan Taekwondo şampiyonasının Edirne’de yapıldığını söyledi.

Düzenlenen şampiyona hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” 19. Balkan şampiyonası 10 /. 12 kasım 2017 tarihleri arasında Edirne Trakya üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlendi. Şampiyonaya Türkiye – Arnavutluk – Bosna Hersek – Bulgaristan – Makedonya- Kosova- Romanya- ve Sırbistan’dan sporcular katıldı. Sporcumuz Ayşe Demirsavcı milli takım adına yarışarak Balkan şampiyonu olarak bizleri büyük bir mutluluk yaşattı”dedi.

Spor ve sporcuya desteklerinin süreceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Sporcumuzun bu başarısında büyük emeği olan antrenörümüz Mehmet Korhan’a ve teknik heyete çok teşekkür ediyorum. İnşallah İskenderun’dan buna benzer farklı branşlarda daha çok başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Belediye olarak her zaman spor destek olduk olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İskenderun Belediyespor Taekwondo Sporcusu Balkan Şampiyonu Olarak Altın Madalya Kazandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.