Başkan Culha’ya 10 Numaralı Forma

Amatör sporun gelişmesi adına hem kulüplerin, hem de sporcuların her zaman yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Gözcüler Spor Kulübü’nün yeni yönetimini makamında ağırladı. Kulübün yeni Başkanı Sinan Kirmit, üzerinde Nazım Culha’nın isminin yazılı olduğu 10 numaralı Gözcüler Spor Forması hediye etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, hem istihdama hem de spora katkı sunan Sinan Kirmit Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu Üyelerini makamında konuk etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Culha, Gözcüler Spor sahasında geleceğin yetenekli futbolcularının yetişmesine ve bölgedeki bütün spor branşlarındaki takımların ve sporcuların başarıya giden her adımlarında desteğini sonuna kadar vereceğini vurguladı.

“Gözcüler Spor’da Güzel Şeyler Oluyor”

Kısa süre önce kongre kararı alarak Sinan Kirmit Başkanlığında yeni bir yönetim ile yola devam ettiklerini belirten Gözcüler Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Züher Ekenel, uzun yıllardır takımın üzerindeki mental yorgunluğu da yeni yönetimle attıklarını söyleyerek “Gözcüler Spor’da güzel şeyler oluyor” ifadesini kullandı. Spora gönül vermiş isimlerin yer aldığı geniş bir kadroya sahip olduklarını ve bu kadronun sıkı bir güç birliği oluşturduğunu sözlerine ekleyen Ekenel, Gözcüler Spor’un başkanlarının dönem dönem değişmesine rağmen Başkan Nazım Culha’nın her dönemde maddi ve manevi büyük emekler verdiğini, destek vermiyor diyenlerin ise yalan söylediğini vurguladı.

Gözcüler Spor Kulüp Başkanı Sinan Kirmit ise, kabulden ve bölge futboluna katkılarından dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür ederek, yeni yönetim olarak yeni projelerle hedef büyüttüklerini, devraldığı bayrağı yönetimiyle birlikte daha yükseğe taşımaya kararlı olduğunu söyledi. Başkan Culha’nın maddi ve manevi desteğine her zaman ihtiyaç duyacaklarını belirten Sinan Kirmit, Başkan Culha’nın ilçedeki sportif faaliyetlerin güçlendirilerek geliştirilmesi yolunda başarılı bir çalışma izlediğini ifade ederek Başkan Culha’ya başarılar diledi ve tebrik etti.

“Sizlerin Başarısı, Bizim Başarımızdır”

Spor kenti olma yolunda büyük adımlar attıkları Arsuz’da futbol altyapısının da oldukça zengin olduğunu belirten Başkan Nazım Culha, halihazırdaki altyapı üzerine yenilerini ekleyerek ulusal arenada başarıların kapılarını arayacaklarını söyledi. “Sizlerin başarısı, bizim başarımızdır” ifadelerini kullanarak Arsuz’daki bütün sportif faaliyetlerin Arsuz’u tanıttığı ve Arsuz’u spor alanında ileriye taşıdığını vurgulayan Başkan Culha, bu nedenle spora ayrı bir önem verdiklerini kaydetti.

Gözcüler Mahallesindeki spor sahasının eksiklerinin giderilmesi için düğmeye bastıklarını ifade eden Başkan Culha, yine Gözcüler Mahallesinde kente yakışır bir spor tesisi için çalışma içerisinde olduklarını hatırlattı. Yapamayacakları hiçbir hizmetin sözünü vermediklerini de vurgulayan Başkan Culha diğer mahallelerdeki spor sahalarının da iyileştirilmesiyle hak ettikleri standartları yakalayacaklarını söyledi. Bölgedeki diğer spor kulüplerine olduğu gibi Gözcüler Spor’a da maddi ve manevi yardımlarda bulunmaya devam edecekleri ifade eden Başkan Culha, yeni yönetimin başarılı olacaklarına inandığını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Gözcüler Spor Kulübü Yönetimi adına Kulüp Başkanı Sinan Kirmit, Başkan Nazım Culha’ya, 10 numaralı isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Başkan Culha’ya 10 Numaralı Forma Başkan Culha’ya 10 Numaralı Forma

Önceki İçerikBaşkan Yardımcısı Halim Öztaş Balıkçı Esnafıyla Bir Araya Geldi
Sonraki İçerikBarboros Mahallesi muhtarlık binası kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.