Bisiklet Tutkunları Anıtkabir’e Gitmek İçin Yola Çıktı

Hatay Bisiklet Spor Kulübü Derneği üyeleri Türk milletinin ulu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 79’uncu yıldönümünde Anıtkabir’de anmak için yola çıktı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Anıtkabir Yolundayız’ adlı etkinlikte buluşan bisiklet tutkunları, Hatay’dan Ankara’ya kadar pedal çevirecek.

5 Kasım Pazar günü HBB binası önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Prof. Dr. Nazan Savaş ve HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Bozkurt katıldı.

ATATÜRK’ÜN ANISINA HATAY’DAN ANKARA’YA BİSİKLET TURU

10 Kasım günü Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıkmak ve milli mücadele yönünde toplumsal farkındalık yaratmak amacıyla yaklaşık 660 kilometre pedal çevirecek olan 9 kişilik ekip, şanlı Türk Bayrağı’nı Hatay halkı adına mozoleye bırakacaklarını ifade etti.

Bisiklet Tutkunları Anıtkabir’e Gitmek İçin Yola Çıktı Bisiklet Tutkunları Anıtkabir’e Gitmek İçin Yola Çıktı Bisiklet Tutkunları Anıtkabir’e Gitmek İçin Yola Çıktı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.