Uçurtmalar SEVGİ ile uçuruldu

Gökyüzünde süzülen her uçurtmanın, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara neşe ve umut olduğu “İSTE Uçurtma Şenliği”; müzik eşliğinde danslarla, palyaço gösterisi, yüz boyama gibi faaliyetlerden sonra, İSTE İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından sunulan çeşitli ikramlarla son buldu.

İSTE Genel Sekreteri Yılmaz ÇİĞDEM, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Umur Korkut SEVİM, Araştırma Görevlisi Murat ÖZTÜRK, Araştırma Görevlisi Müzeyyen BALÇIKANLI BANKİR öncülüğünde, öğrenciler Muhammed Murat BOZ, Kübra ÖZDÜLKAR, Neval BUZLUDAĞ, Fatma KOÇ, Büşra BATÇIK, Alperen BAHAR ve Remziye GÜLŞEN’den oluşan proje ekibi tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar unutulmaz bir gün geçirdiler.

Çocuklar ve öğretmenleri, kendilerine unutulmaz bir gün yaşatarak destek olan İSTE Rektörlüğü’ne, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Elemanlarına, İnşaat Mühendisleri Odasına, ve sponsorlar; Kardeşler Büfe ve Ekonomi Dünyası’na katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Uçurtmalar SEVGİ ile uçuruldu Uçurtmalar SEVGİ ile uçuruldu Uçurtmalar SEVGİ ile uçuruldu Uçurtmalar SEVGİ ile uçuruldu

Önceki İçerikİSTE’de “Cumhuriyet” Coşkusu
Sonraki İçerikUmreye Giden Vatandaşlar Uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.