Başkentte Hatay Günleri Başlıyor

Hatay’ın tarihi, sosyal yapısı, kültürel doku ve üretim değerlerini tanıtmak amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen Başkentte Hatay Günleri Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde 1-5 Kasım arasında gerçekleştirilecek. Büyük organizasyona 31 Ekim salı akşamı (Bu akşam) Medeniyetler Korosu’nun muhteşem konseriyle start verilecek.

Hatay Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Hatay Birlik Vakfı ile İlçe Belediye Başkanlıkları tarafından düzenlenen Başkentte Hatay Günlerine 31 Ekim akşamı Medeniyetler Korosu’nun konseri ile start verilecek. Üç semavi dine mensup koro mensupları, bu dinlere ait ilahileri ve sevilen şarkıları 31 Ekim Salı günü Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu’nda hep birlikte söyleyecek.

1 Kasım Çarşamba günü 12.30’da AKM alanında gerçekleştirilecek resmi açılış törenine, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Hatay Valisi Erdal Ata, Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Hatay’ın yerel yöneticileri, Hatay Birlik Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer ve çok sayıda davetli katılacak. 5 Kasım’a kadar Atatürk Kültür Merkezi’nde devam edecek Başkentte Hatay Günlerinde; Medeniyetler Şehri Hatay’ın hoşgörüsü, birlik ve kardeşlik içinde yaşaması ön plana çıkarılacak.

Başkentte Hatay Günleri Başlıyor Başkentte Hatay Günleri Başlıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.