İSTE’den istediler, tabletlerini aldılar

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, tabletleri öğrencilerin eğitim-öğretim ve araştırma amacıyla kullanması için hediye eden Diler Holding Yazıcı Demir Çelik Bölge Koordinatörü Osman GÖZÜKARA, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TOSYALI, işadamları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Törende bir konuşma yapan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ; “Ne kadar şanslı bir yerdeyiz! İskenderun, İSTE ve bizler çok şanslıyız. Üniversitesini bu kadar sahiplenen ve aynı zamanda üniversitenin gelişmesi için birbirleri ile hem işbirliği yapan ve hem de yarışan iş adamları, sanırım hiçbir yerde yoktur. Üniversite-İş Dünyası işbirliği burada çok iyi, çok memnunuz, kendilerine Üniversite olarak müteşekkiriz. Ayrıca, sadece binaya ve betona değil, insana, eğitime, öğretime ve araştırmaya da büyük önem veriyorlar ve teknoversite vizyonumuzu her zaman destekliyorlar. Ekinciler Holding, Tosyalı Holding ve Ekinciler Holding tarafından ortaklaşan ve toplam 1000 adet son teknolojik özelliklere sahip bu tabletler teknoversite vizyonumuz besleyen eğitim-öğretim ve araştırma süreçlerimizin önemli parçaları olacak. Teknolojinin üniversiteleştiği TEKNOVERSİTE’de öğrencilerimiz bu tabletleri kullanarak öğrenme süreçlerini hızlandırabilecekler ve sunduğumuz hizmetleri daha rahat ve etkin olarak kullanabilecekler. Örneğin, Üniversitemizin her noktasından bağlanılabilen kablosuz internet ağına tüm öğrencilerimiz rahatlıkla ulaşabileceklerdir. Bu sene bizi tercih eden lisans öğrencilerimize tablet sözü verdik ve saygıdeğer sponsorlarımızın desteği ile sözümüzü tutabilmenin, bu projeyi Türkiye’de bu sene gerçekleştirebilen nadir üniversitelerden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu proje ile, tanınırlığımızın, tercih edilirliğimizin ve puanlarımızın da yükseldiğini belirtmek isterim. Projemize ve Üniversitemize yaptıkları destekleri için Sn. Fatih TOSYALI’ya, Sn. Osman GÖZÜKARA’ya ve Sn. Recep EKİNCİ’ye ve holdinglerine, İSTE olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende konuşmalarını yapan Diler Holding’e bağlı Yazıcı Demir Çelik Bölge Koordinatörü Osman GÖZÜKARA, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TOSYALI; İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) her zaman yanında olduklarını ve bundan sonra da olacaklarını, eğitim-öğretim ve araştırma süreçlerine her türlü desteği vereceklerini belirttiler. Daha sonra, öğrencilere tabletlerini takdim eden Sn. EKİNCİ, Sn. TOSYALI ve Sn. GÖZÜKARA salondaki katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Törenin sonunda; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ tarafından, İSTE ve Teknoversite vizyonuna bu proje ile sağlamış oldukları katkılardan dolayı; Diler Holding Yazıcı Demir Çelik Bölge Koordinatörü Osman GÖZÜKARA, Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep EKİNCİ ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih TOSYALI’ya plaket takdim edildi.

İSTE’den istediler, tabletlerini aldılar İSTE’den istediler, tabletlerini aldılar

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.