İskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yıldönümü dolayısıyla anıt alanında düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıt Alanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri ve sivil erkân ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende ilk olarak İskenderun Kaymakamı Recep Soyütük, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Atatürk Anıtı’nda çelenk sundu.

Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımız okundu ve şanlı bayrağımız göndere çekildi.
Anıt alanındaki törenin sona ermesinin ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil törene katılanların ve halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

İskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı İskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı İskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.