İSTE Öğrencileri ‘Gönüllü Genç Sağlık Lideri’ Oluyor

“Teknoloji Okuryazarlığının Yanı Sıra Sağlık Okuryazarlığı” sloganıyla yola çıkan “İSTE Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Öğrenci Topluluğunun açılış toplantısı Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonu’nda (Kırmızı Salon) gerçekleştirildi.

Teknolojik ve teknik alanlarda olduğu gibi sosyolojik ve sosyal projeleri ile de varlığını hissettiren İskenderun Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İSTE Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Yasemin Bircan YILDIRIM, İSTE Sosyal Sorumluluk Projeleri Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Mehmet NAZ, Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Projesi Genel Koordinatörü Sosyal Hizmet Uzmanı Cihan Eryılmaz, İskenderun Türk Kızılayı Şube Başkanı ve Öğr. Gör. Ümit GÜNAY, Diş Hekimi ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Öğrencisi Seyfettin BABAT, Genç Sağlık Gönüllüleri Sevgi SÖNMEZ, Alişah MİRİOĞLU, Ünal ÇİMEN, Meryem ATİLLA, Türk Kızılayı İskenderun Çocuk ve Gençlik Merkezi Yöneticisi Didem YANARDAĞ, Gençlik Çalışanı Ömer DİREK ile öğrenci ve öğretim elemanları katıldı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ve Hatay İl Sağlık Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında ortaklaşa yürütülen “Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Projesi” kapsamında; İSTE’de öğrenim gören gönüllü öğrencilere sağlık, ilkyardım, temel sosyal yaşam vb. gibi konularda eğitim verilmesi ve eğitim alan bu öğrencilerin öğrendiklerini sahada uygulaması hedefleniyor.

İSTE Öğrencileri ‘Gönüllü Genç Sağlık Lideri’ Oluyor İSTE Öğrencileri ‘Gönüllü Genç Sağlık Lideri’ Oluyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.