Pamuk Akademi Sporda da 1 NUMARA

2017-2018 Eğitim öğretim yılına yine iddialı giren Pamuk Okul öncesi Eğitim Kurumları sosyal alanda gösterdiği başarılarla madalya ve kupa kazanmaya devam ediyor. Pamuk Kreş Eğitimdeki başarılarını Pamuk Akademi Spor Kulübünün Başarılarına da taşıdı.

Pamuk Akademi Spor Kulübünde düzenlenen madalya töreninde coşku, sevinç, heyecan ve gurur bir arada yaşandı. Başarılı öğrencileri kutlayan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selam Türkoğlu, “Pamuk Akademi Spor kulübü bünyemizde yine önemli başarılar elde etmesi, gerek il içi. Gerek il dışında düzenlenen turnuvalarda üstün başarı göstermeleri, şehrimize kupa ve madalya kazandırdıkları için tüm ekibime teşekkür ediyorum. Bu başarıların elde edilmesinde birlik, beraberlik, inanç azim ve disiplinli çalışan öğrencilerimize ve onları yetiştiren hocalarımıza teşekkür ediyorum. Pamuk Eğitim kurumları olarak eğitim ve öğretimin yanı sıra, sosyal ve sportif faaliyetlere de önem veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz” dedi. Pamuk Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu velilerin de katılımı ile gerçekleştirilen törende, kupa ve madalya alan öğrencileri ve hocalarını tebrik etti.

Pamuk Akademi Sporda da 1 NUMARA Pamuk Akademi Sporda da 1 NUMARA Pamuk Akademi Sporda da 1 NUMARA

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.