İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli Hatay Valiliğini ziyaret etti

Hatay Valisi Erdal Ata, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Bakanlarımız Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Ata’nın makamına geçtiler.

Ziyarette Vali Ata, ilimiz genelinde alınan güvenlik tedbirleri, Suriyelilere yönelik yapılan eğitim, sosyal, ekonomik destek ve yardım faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Ziyarete Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Jandarma Bölge Komutanı Tümg. Hacı İlbaş, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Ahmet Gürbüz, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve ilgili diğer yetkililer katıldı.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli Hatay Valiliğini ziyaret etti İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Sayın Nurettin Canikli Hatay Valiliğini ziyaret etti

Önceki İçerikArsuz’a İz Bırakan Turnuva
Sonraki İçerikPamuk Akademi Sporda da 1 NUMARA
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.