Medeniyetler Korosu Aya İrini’de Bir Kez Daha Büyüledi

İstanbul Topkapı Sarayı içindeki Aya İrini’de sayısız konserlere imza atan Antakya Medeniyetler Korosu Hatay Günleri kapsamında verdiği konserde konukları adeta büyüledi.Yılmaz Özfırat yönetiminde seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Antakya Medeniyetler Korosunun konser programına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HATAYDER Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçar, Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği Başkanı İbrahim Güder,Siyaset,Spor ve Sanat camiasından birçok ünlü ismin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Aya İrini’de unutulmaz bir konsere daha imza atmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, uzun zamandır yoğun bir tempo ile çalıştıkları konserde seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile birlikte Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans ekibinin muhteşem dans gösterileri ile konuklara güzel bir konser keyfi yaşattıklarının altını çizerek Antakya Medeniyetler Korosuna verdikleri destekten dolayı Hatay Valisi Erdal Ata başta olmak üzere İstanbulda Hatay Günleri organizasyonlarını gerçekleştiren HATAY-DER Başkanı Prof.Dr. Mustafa Kaçar’a, HATİAB Başkanı İbrahim Güder’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.Özfırat ayrıca başarılı bir konseri daha gerçekleştiren koro üyelerine ve sahnede sergiledikleri yüksek performans ile programa renk katan Anadolu Ateşi Kıvılcım Dans ekibine şükranlarını sundu.

Konser sonunda uzun süre ayakta alkışlanan Yılmaz Özfırat ve Koro üyeleri yoğun istek üzerine Memleketim şarkısını protokol üyeleri ile birlikte bir kez daha seslendirdi.Antakya Medeniyetler korosuna adeta hayran kalan konuklar geceyi ölümsüzleştirmek adına koro ekibi ile bol bol fotoğraf çekildiler.

Medeniyetler Korosu Aya İrini’de Bir Kez Daha Büyüledi Medeniyetler Korosu Aya İrini’de Bir Kez Daha Büyüledi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.