Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı

Gazeteci Alkan Tat’ın İskenderun İsmet İnönü Mahallesindeki evine, dün gece 2 el ateş etmek süreciyle silahlı saldırı düzenlendi. Evinin balkonunda oturduğu sırada eve kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı.

Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Alkan Tat’ın evi dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlandı. Saldırıda can kaybı yaşanmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Saldırı sırasında evde bulunan Alkan Tat ve çocuğu şans eseri yara almadı.Silahlı saldırının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.Polis ekipleri saldırı bölgesinde incelemelerde bulunurken, olayı gerçekleştiren saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Gazeteci Alkan Tat yaptığı açıklamada; “Olay 00.30’te oldu. Ben o sırada evimin balkonunda oturuyordum.2 el silah sesi duydum. Evimin önünden geçen motosikletli 2 kişiyi gördüm. Arkada oturan şahıs silahı bana doğru doğrultup ateş etti. Kurşunlardan biri 50 cm. mesafede arkamdan geçerek evin camına diğeri ise evin salonunda duvara asılı saate isabet etti. Olay polis ekipleri tarafından araştırılıyor. Şahsıma yapılan bir şeyse bu benim gibi birini korkutmaz” dedi.
Polis olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü belirtti.

 

 

Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı Gazeteci Alkan Tat’ın Evi Kurşunlandı

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinin Dilenci Operasyonları devam Ediyor
Sonraki İçerikPayas Kentsel Dönüşüm Projesi Ankara’da İmzalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.