‘Mahallede Şenlik Var’ Devam Ediyor

2016-2017 sezonu boyunca sahnelediği oyunlarla 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, yeni sezonun ilk projesi ile Hatay halkıyla buluşmaya devam ediyor.

22 Eylül Cuma günü İskenderun ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan ve minikleri çeşitli hediyelerle buluşturan şehir tiyatrosunun başarılı oyuncuları, genç yaşlı çocuk demeden eğlence rüzgarı estirdi. İlk olarak ‘Sarıkız Boyabolacıya Karşı’ adlı çocuk oyunu ile sahneye çıkan şehir tiyatrosu, ardından sahnelediği ‘Şeytan Tüyü’ adlı büyük oyun ve çeşitli animasyon gösterileri ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Tiyatroyu şehir merkezine uzak ilçelere taşıyarak vatandaşlara unutulmaz bir deneyim yaşatan şehir tiyatrosu, 7’den 77’ye herkesin takdirini topladı. “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri gelecek günlerde Hatay’ın diğer ilçelerinde devam edecek.

‘Mahallede Şenlik Var’ Devam Ediyor ‘Mahallede Şenlik Var’ Devam Ediyor ‘Mahallede Şenlik Var’ Devam Ediyor

Önceki İçerikVertigo Kulak Hastalığından Kaynaklanıyor Olabilir!
Sonraki İçerikPamuk Akademi Spor Kulübü Karate müsabakalarında madalyaları topladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.