İTSO’da Müşterek Meslek Komite Toplantısı düzenlendi

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Eylül ayı Müşterek Meslek Komite toplantısında, İTSO üyelerinin sorunları dinlenirken, Odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yılda iki kez düzenlen ve Meslek Gurubu üyelerinin katıldığı toplantı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.
İskenderun ekonomisine yön veren, her zaman üyelerinin sorunlarını dinleyen, çözüm yolları arayan ve bu sorunları en yetkili birimlere ileten İTSO, bu kez Müşterek Meslek Komite Toplantısında, Meslek Komite üyelerinin sorunları dinlendi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplantı da yaptığı konuşmasında; “Meslek Komite toplantılarının süreklilik arz edecek şekilde organize edilmesinin ardından, bütün meslek gruplarının sektörlerine ilişkin hep birlikte yapılan detaylı bir çalışma da başlamış oldu. Meslek Komite üyelerimiz, sektör sorunlarına ve çözüm önerilerine yönelik araştırmalar yaparak, yönetim kurulumuz ile dilekçeler aracılığıyla bilgi paylaşımında bulundular. Bizler de yönetim kurulu olarak; yetkili mercilere sorun ve çözüm önerilerini bildirerek. Elimizden gelen tüm katkıyı ortaya koymak suretiyle oda üyelerimize fayda sağlamanın gayreti içerisinde olduk” dedi. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz. Meslek Komite ve yönetim kurulu işbirliğiyle yapılan çalışmaları sine vizyon aracılığı ile detaylı bir şekilde anlattı. Toplantı sonunda Meslek Grubu üyeleri sorunlarını dile getirirken, konuların İTSO tarafından en yetkili birimlere iletileceği ve çözüme kavuşması için girişimlerde bulunulacağı ifade edildi.

İTSO’da Müşterek Meslek Komite Toplantısı düzenlendi

Önceki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİNİN SAĞLIK HİZMETİNE YOĞUN İLGİ
Sonraki İçerikİskenderun Expo 2021 Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.