Miniklerin Okul Heyecanı

2017-2018 eğitim ve öğretim yılı İskenderun General Şükrü Kanatlı İlkokulunda çalan ilk ders zili ile başladı.

Çalan ilk ders ziliyle okul bahçesi çocuklar ve aileleriyle doldu taştı. Heyecanları gözlerinden okunan çocuklar ilk ders zilinin çalmasıyla sınıflarına gittiler.
Sınıfta heyecanla ilk derslerine başlayan çocuklarla, dışarıda onların teneffüse çıkmalarını bekleyen ailelerinin heyecanı farklı değildi.
Okul Müdiresi Ayşe Gürpınar; “Öğrencilerimizin alışmasında hiç bir sorun yaşamadık. Yeni eğitim ve öğretim yılında başta öğrencilerim olmak üzere tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilerim’’ diye belirtti.
İskenderun General Şükrü Kanatlı İlkokulu Müdiresi Gürpınar konuşmasının devamında şunları söyledi: ’’Öğrencilerimizle beraber yeni bir eğitim yılına başlamanın sevincini yaşıyoruz. Daha başarılı ve dolu bir eğitim yılı olacağının temennisi içindeyiz. Okulumuz yeni eğitim ve öğretim yılına hazır.’’
Okula yeni başlayan okul öncesi ve 1. Sınıf öğrencileri hem okula başladıkları için hem de yeni arkadaşlar edinecekleri için heyecanlı ve mutlu olduklarını söylediler.

Miniklerin Okul Heyecanı Miniklerin Okul Heyecanı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.