‘Mahallede Şenlik Var’ Projesi İlçeleri Şenlendirmeye Devam Ediyor

2016-2017 sezonu boyunca sahnelediği oyunlarla 7’den 70’e herkesin gönlünde taht kuran Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Şehir Tiyatrosu, yeni sezonun ilk projesi ile Hatay halkıyla buluşmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde kurulan ve kurulduğu ilk günden bu yana Hatay halkının sanatla olan ilişkisini güçlü kılmak amacıyla sayısız oyuna imza atan HBB Şehir Tiyatrosu, ‘Mahallede Şenlik Var’ adlı proje ile tiyatro severlerin karşısına çıktı.

18 Eylül Pazartesi günü Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde; 19 Eylül Salı günü ise Kırıkhan ilçesine bağlı Özyörükler Mahallesi Park Alanı’nda vatandaşlarla buluşan şehir tiyatrosunun başarılı oyuncuları, genç yaşlı çocuk demeden eğlence rüzgarı estirdi. İlk olarak ‘ Sarıkız Boyabolacıya Karşı’ adlı çocuk oyunu ile sahneye çıkan şehir tiyatrosu, ardından sahnelediği ‘Şeytan Tüyü’ adlı büyük oyun ve çeşitli animasyon gösterileri ile izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Tiyatroyu şehir merkezine uzak ilçelere taşıyarak vatandaşlara unutulmaz bir deneyim yaşatan şehir tiyatrosu, 7’den 77’ye herkesin takdirini topladı. “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri gelecek günlerde Hatay’ın diğer ilçelerinde devam edecek.

‘Mahallede Şenlik Var’ Projesi İlçeleri Şenlendirmeye Devam Ediyor ‘Mahallede Şenlik Var’ Projesi İlçeleri Şenlendirmeye Devam Ediyor ‘Mahallede Şenlik Var’ Projesi İlçeleri Şenlendirmeye Devam Ediyor

Önceki İçerikHatice Nineden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a Sitem
Sonraki İçerikİskenderun’da Esnaf Bayramı coşkusu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.