İbadethanelerde Temizlik Çalışması Yapılıyor

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan mobil temizlik ekibi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan cami ve ibadethanelerde temizlik çalışmasını yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren ekip, ilçe genelindeki onlarca cami ve ibadethanenin iç ve dış temizliğini periyodik olarak gerçekleştiriyor.
“Cami ve İbadethane Temizlik Ekibi” periyodik temizlik ve bakım faaliyetlerinin yanı sıra acil durumlarda da cami ve ibadethanelerin temizliğine müdahale ediyor.

İskenderun Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.
Din görevlileri ve vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade ederek,” Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz. Bu temizlik ekibi büyük bir ihtiyaçtı. Allah başkanımızdan ve belediye ekibinden razı olsun. Bu hizmet vesilesi ile camilerimiz ve ibadethanelerimizde daha temiz ve güzel bir ortamda ibadet ediyoruz” şeklinde görüş beyan ettiler.

İbadethanelerde Temizlik Çalışması Yapılıyor İbadethanelerde Temizlik Çalışması Yapılıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.