Turnuvanın ilk golü Başkan Culha’dan

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte düzenledikleri TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı’nın hem başlama vuruşunu gerçekleştirdi, hem de turnuvanın ilk golünü attı. Türkiye’de sadece 16 noktada oynanan, Hatay’da da üç yıldır sadece Arsuz’da gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi Arsuz Etabı’na katılan 8 takıma başarılar dileyen Başkan Culha, 15-20 Ağustos tarihleri arasında oynanacak olan kıyasıya maçların ardından zirveye yerleşen takımın Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacağını söyledi.

TFF Plaj Futbolu Arsuz Etabının bu yıl ilk kez renkli görüntülere sahne olan 3. Spor Şenliği kapsamına dahil ettiklerini ifade eden Başkan Nazım Culha, Karaağaç Plajı’nın muhteşem kumsalında start verdiği turnuvanın şampiyonun Türkiye genelinde düzenlenen 16 etabın birincilerinin yarışacağı finallerde Arsuz’u temsil edeceğini belirterek, geçtiğimiz yıllarda Türkiye üçüncülüğü kupasının Arsuz’a geldiğini anımsattı ve bu yıl takımdan hedef büyüterek daha büyük başarılara imza atmasını istedi.

Ünlü spor yorumcusu Oktay Sarı’nın mükemmel sunumu ve esprileri ile renklenen turnuvanın deniz kenti olarak bilinen ilçeye canlılık kattığını ifade eden Başkan Nazım Culha, ” Hatay’da plaj futbolu liginin üç yıldır sadece Arsuz’da yapılmasının ve Türkiye şampiyonasında ilçemizin adını taşıyan bir takımın bizleri temsil etmesinin sevincini yaşıyoruz. Bu bizim için ayrı bir gurur ve onur kaynağıdır. TFF işbirliğiyle bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz plaj futbolu turnuvasının dostluk, kardeşlik, centilmenlik ve her yıl olduğu gibi fair-play ruhu içerinde tamamlanmasını temenni ediyor, tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Ayrıca, TFF yetkililerine, hakemlerimize, turnuvaya renk katan sunucumuza ve emeği geçen herkese desteklerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederim” diyerek, turnuvanın başlangıç vuruşunu yaptı ve penaltı atışıyla ilk golü kaydetti.

Turnuvanın ilk golü Başkan Culha’dan

Önceki İçerikİskenderun PAC Meydanı Katlı Kavşak Projesinin çalışmaları devam ediyor
Sonraki İçerikEski Kanal Hatları Yenileniyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.