Dünya Muay Thai şampiyonasında İskenderun’lu Rahmetullah Yıldırım dünya 3.cüsü oldu

Dünya Muay Thai şampiyonasına katılan İskenderun Raks Spor Kulübü sporcusu Rahmetullah Yıldırım, derece yaparak hem ülkemizi hem de İskenderun’un gururu oldu. Şampiyonada rakiplerini teker teker eleyen Rahmetullah Yıldırım, dünya 3.lüğünü elde etti.

Tayland’ın Bangkok kentinde 3-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılan ve 90 ülkeden sporcuların katıldığı Dünya Muay Thai Gençler şampiyonasına 63.5 kiloda katılan İskenderun Raks Spor Kulübü sporcusu Rahmetullah Yıldırım, dünya 3.sü oldu.

Elde edilen başarıdan dolayı Rahmetullah Yıldırım ile bir kez daha gururlandıklarını söyleyen Kulüp Yöneticisi Hülya İlbeyi, “Türkiye 1.liğinin ardından başarısını dünya üçüncülüğü ile de taçlandırmış oldu. Tayland’a Türk Bayrağını dalgalandırmış olması da bizlere ayrıca büyük bir sevinç yarattı. Genç sporcumuzda bizler ondan bir başarı bekliyorduk. Gerçekten çok yetenekli ve gelecekte dünya birinciliğini İskenderun’a getirmesi kaçınılmazdır” dedi.
Kulüp Antrenörü Serdar Keskin’de kulüp bünyesinde bulunan bir sporcunun yetenekli ve gelecek için ümit vaad eden sporcuların bulunduğunun altını çizerken, ” Rahmetullah Yıldırım, bizim gururumuz oldu. Dünya şampiyonasına giderken biz ona çok inanmıştık ve bu inancımızı boşa çıkarmadığı için kamuoyu huzurunda bir kez daha teşekkür ederim” diye konuştu.

Dünya Muay Thai şampiyonasında İskenderun’lu Rahmetullah Yıldırım dünya 3.cüsü oldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.