İskenderun Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Kültür Müdürlüğüne bağlı Çay Mahallesi sosyal tesislerinde Halk eğitim merkezi eğitmenleri tarafından verilen yağlı boya resim kursunda kursiyerlere ışık, gölge, oran, orantı, kompozisyon kurma, renk bilgisi öğretiliyor.

Resmi tuvale aktarma ve yağlı boya tekniğini uygulama bilgi ve becerisinin kazandırıldığı eğitim programları hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Yağlı boya resim kursu büyük ilgi görüyor. Kursiyerlerimiz verilen eğitimlere katılarak, keyifli, verimli ve üretken vakit geçiriyorlar.‘Yağlı Boya’ resim kursuna katılan kursiyerler birbirinden güzel yağlı boya tablolarını ortaya çıkarmaya başladılar” dedi.

Yağlı boya kursuna katılan resim kursiyerleri ise ,”burada sosyalleşiyor, farklı konularda sohbetler ediyor ve kendimizi iyi hissediyoruz. Bize bu imkânı sağlayan İskenderun Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştular.

İskenderun Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor İskenderun Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor İskenderun Belediyesi Yağlı Boya Resim Kursu Yoğun İlgi Görüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.