Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye başkanları toplantısını değerlendirdi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla birlikte Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen belediye başkanları toplantısına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Grup Başkanvekilleri, Milletvekilleri ve 228 CHP’li il ve ilçe belediye başkanının katıldığı toplantının birinci oturumunda yerele dair değerlendirmeler, belediyelerin mali durumları, sosyal projelere ilişkin değerlendirmeler, Yerel Yönetimler Birimi çalışmaları, Yerel Yönetimlere Yönelik durum tespiti değerlendirilirken, ikinci oturumda da adalet yürüyüşünün halk tabanındaki yansımaları ve yerele dair değerlendirmeler yapıldı. Belediye başkanlarının görüş ve önerilerini de dinleyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu, başkanlardan halkın içinde olup, ev ziyaretleri yapmalarını ve “çözüm odaklı” çalışmalar yapmalarını istedi. 26 – 30 Ağustos günleri arasında Çanakkale’de yapılacak olan “Adalet Kurultayı” hakkında da konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, tüm başkanların o gün Çanakkale’de olmasını isteyerek, davet etti.

Toplantı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sohbet etme imkanı da bulan Başkan Nazım Culha, yaptığı değerlendirmede Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarına güvendiğini, yaptıkları hizmetler dolayısıyla da takdir ettiğini ve çalışmalarının artarak devam etmesi temennisinde bulunduğunu belirterek, hep birlikte genel merkezin iktidarı yakalama stratejilerini de ortaya koyduklarını ifade etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye başkanlarından taleplerini de değerlendiren Başkan Culha, yaptığı çatkapı ziyaretler, yaşlı ve hasta ziyaretleri, kurumlar arası diyalogu, sosyal belediyecilik anlayışı ve halkçı başkan kimliğiyle bu talepleri yerine getirdiğini anlatırken, göreve geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla iç içe olduğunu ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Yaptığı ziyaretlerde hem halkın sorunlarını öğrendiğini, hem istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarına da yön verdiklerini dile getiren Başkan Nazım Culha, Kılıçdaroğlu’nun çağrısı doğrultusunda da Çanakkale’de gerçekleşecek olan adalet kurultayına katılacağını da sözlerine ekledi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye başkanları toplantısını değerlendirdi Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye başkanları toplantısını değerlendirdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.