İKEM Koleji Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Basketbol turnuvalarında bu yıl fırtına gibi esen ve Türkiye derecesi elde eden İKEM Koleji Bayan Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerini ve takımını İTSO’da görmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Bu yıl hedefimiz Türkiye genelinde ilk 8 takım arasına girmekti ama ilk 3 takım arasına girerek önemli bir başarı elde ettik ve Türkiye üçüncüsü olduk. Önümüzdeki yıllarda Türkiye şampiyonluğu neden olmasın. Sizlerde ve kulübümüzde bu inanç ve azim olduktan sonra İskenderun’a daha büyük başarılar getireceğinize inanıyorum. Bu vesile ile başarılarınızda emeği geçen hocalarınıza, ailenize ve sizlere teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

İKEM Koleji Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti İKEM Koleji Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti İKEM Koleji Basketbol takımı sporcuları İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret etti

Önceki İçerikKörfez İskenderunspor yönetiminden İTSO’ya ziyaret
Sonraki İçerikGökkuşağı Kreş Yenilenen Eğitim Sistemiyle 2-6 Yaş Gruplarıyla Hizmetinizde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.