Esnafların Yasal Hakkı Dışında, Kaldırım İşgallerine Müsaade Edilmeyecek

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent düzeni ve estetiğinin sağlanması adına caddelerde denetim gerçekleştiriyor.

Yayladağı ilçesinde vatandaşların kaldırım işgali şikâyetine istinaden çalışma başlatan HBB Zabıta ekipleri, bölgede bir takım incelemelerde bulundu. Vatandaşların yürüme alanlarını engelleyen durumları önlemek amacıyla HBB ekipleri tarafından denetim düzenlendi. Görüntü kirliliğine neden olan, yaya trafiğini engelleyen kaldırım ve yol işgallerine taviz vermemek adına görevlerini icra eden ekipler, kanun ve mevzuatlar çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştirdi.

Esnafların yasal hakkı olan alanın dışında kaldırım işgallerine müsaade edilmeyeceği konusunda bölge halkına uyarıda bulunan HBB ekipleri, uyarıları dikkate almayarak kaldırımları işgale devam edenlere cezai işlem yapılacağını belirtti. Zabıta ekipleri tarafından esnaflar tek tek ziyaret edilerek, kaldırımların kullanım alanları ile ilgili bilgi verildi.

Esnafların Yasal Hakkı Dışında, Kaldırım İşgallerine Müsaade Edilmeyecek

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.