Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: Büyükşehir Belediyesi dediğim dedik ,yaptığım yaptık mantığıyla hareket ediyor

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Büyükşehir Meclisin de yapılacak her türlü hizmete sonsuza kadar destek veriyoruz. Ak Partinin meclis üyeleri bizim hizmetlerimizi engelliyorlar ,hizmet yapmamızı istemiyorlar gibi değişik algılar üretiyorlar.Ama bunların hiçbirinin gerçek değeri yoktur.

Engellenen bir hizmet olmadığını söyleyen Başkan Vurucu, fakat red edilen bir kredi konusu var ,Arsuz,Defne ve Dörtyol ilçeleriyle alakalı kredi konusu getirdiler ,bu konuda mecliste red edildi ve red edilmesinin bir nedeni vardı .

Yurt dışından alınacak kredinin faizinin ne olduğu belli değil,ne kadar sürede ödeneceği belli değil,bunu sorduğumuzda açıklamadılar. Bizde Ak Parti olarak bu konuyu komisyona istedik ,komisyona gelsin değerlendirelim ,eğer faydalı olacaksa neden imzalamayalım.Fakat Hatay Büyükşehir Belediyesi ne hikmetse dediğim dedik ,yaptığım yaptık mantığıyla hareket etti ve ben komisyona göndermiyorum ,ben bunu oyunuza sunacağım ve sizden destek istiyorum dedi.

Bizde bunu doğal olarak red ettik,böyle bir mantık yok. Biz hizmet yaparken her şeyimizi şeffaf yapıyoruz ,kredi de olsa açık açık paylaşıyoruz ve o konuda destek istiyoruz dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, meclisten önerge istiyoruz ,önergemizi almıyor,despot bir idare ,böyle bir şey olur mu ,önergeyi meclise oylatılsın ,meclisin yetkisine bırakırsın.Bu bu şekilde ilerler ,zaten bu olayla ilgili yargılama süreci başladı.

Biz Hatay’a hizmet konusunda her türlü desteği veriyoruz.

14+1 Minibüsü aylık olarak 25 bin artı KDV ‘ye kiralıyorsun ,satın alsan 10 ayda kendi malın olur. Büyükşehir yıllık 20 trilyon araç kiralamaya para aktarıyor. Soruyorum size peki Hatay’a Hizmet nasıl gelecek.

Belen’de 2,5 yıldır süren bir isale hattı çalışması var ,İskenderun Belen’nin 2 katından fazla olmasına rağmen isale hattı çalışması 1,5 yılda bitti. CHP’li bir belediye başkanı varken .

Belen’de 2,5 yıl geçmesine rağmen 8 mahallenin sadece 3 mahallesinde çalışmalar bitti.Kanalizasyon hattı çalışması ise 4 yıldır devam ediyor. Elin adamı 2,5 yılda Marmaray’ı bitiriyor dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, bu kabiliyet meselesi ,beceri meselesi başka bir şey de söylemek istemiyorum dedi.

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu: Büyükşehir Belediyesi dediğim dedik ,yaptığım yaptık mantığıyla hareket ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.