15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı

İskenderun Belediyesi ile İskenderun Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlemiş olduğu “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvası tamamlandı.

28 takımın katıldığı futbol turnuvasında finalde rakibi İskenderun Teknik Üniversitesini 10-2 yenen İskenderun Barosu takımı şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Düzenlenen turnuva hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”15 Temmuz’da başlayan kurumlar arası futbol turnuvası final maçı ile sona erdi. Turnuva sonucunda Baro Takımı 1.,İSTE takımı 2. ve İTSO takımı 3.oldu. Şampiyon olan takımımızı kutluyorum.Diğer tüm takımlarımıza da turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”15 Temmuz Şehitlerimiz anısına birçok anma programı gerçekleştirdik.15 Temmuz’u asla unutulmayacağını ve unutturulamayacağını çeşitli faaliyetlerle anlattık. Yapılan tüm faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi şahadete koşan Aziz Şehitlerimizi minnetle yad ediyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu kötü günleri yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı 15 Temmuz Şehitleri Anısına Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.