İskenderun’da Yağmur Izgaralarında Hırsızlık Vakası Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ilçesinin muhtelif noktalarında yağmursuyu kanallarının üzerinde bulunan ızgaraların çalındığını ve gerekli yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Özellikle İskenderun ilçesinin genelinde gözlemlenen yağmursuyu ızgaralarının çalınma vakasının her geçen gün arttığını belirten Genel Müdürlük, hırsızların hedefi haline gelen ızgaralar ile alakalı gece saatlerinde herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis İmdat Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Farklı şekilde alınan önlemlere rağmen olumsuz sonuçlarla karşılaşıldığını ve ızgara çeşitlerinin demir yerine kompozit olarak döşendiği bilgisini veren İdare, Sakarya Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Ali Ermercan Caddesi üzerinde bulunan 6 noktada yağmur ızgaralarının çalındığını ve yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

İskenderun’da Yağmur Izgaralarında Hırsızlık Vakası Sürüyor İskenderun’da Yağmur Izgaralarında Hırsızlık Vakası Sürüyor

Önceki İçerikKaraağaç ve Nardüzü Mahallelerinde elektrik yeraltına alınıyor
Sonraki İçerikİskenderun Ücretsiz Yüzme Kursları Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.