İskenderun’da Milli Birlik Yürüyüşü Düzenlendi

15 Temmuz’daki darbe girişiminin birinci yıl dönümünde İskenderun’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtı Alanı önünde toplanan vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları eşliğinde Şehit Pamir Caddesi üzerinden yürüyüşe başladı.

İskenderun Belediyesi tarafından yürüyüşe katılan vatandaşlar Türk Bayrağı dağıtıldı.
Düzenlenen yürüyüşe İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erkan Olgay, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Türkay Dereli, muhtarlar, sendikalar, işadamları, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Şehit ve Gazi aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yürüyüş çok katlı otoparkın yanından devam ederken ulu camii caddesine dönülerek, merkez bankasının önünden tekrar anıta geçildi.

15 Temmuz demokrasi şehitlerini anma etkinlikleri çerçevesinde Türkiye genelinde aynı anda milli birlik yürüyüşlerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”15 Temmuz’da tarihin en büyük ihanetlerinden birinin yaşandı. Bu ihanete karşı İskenderun halkı olarak tek ses tek yürek olmaya devam edeceğiz. Toplumun farklı kesimlerinden insanlarımız bu gün birlik ve beraberlik mesajı veriyor. Yüce rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” dedi.

İskenderun’da Milli Birlik Yürüyüşü Düzenlendi İskenderun’da Milli Birlik Yürüyüşü Düzenlendi İskenderun’da Milli Birlik Yürüyüşü Düzenlendi İskenderun’da Milli Birlik Yürüyüşü Düzenlendi

Önceki İçerikSizce..
Sonraki İçerikHatay Genlinde 101 Trafik Kazası Meydana Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.