İskenderunlu Sporcu, Dünya Şampiyonasında

İskenderun Raks Spor Kulübü sporcusu Türkiye 1.si Rahmetullah Yıldırım, 3-11 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan dünya şampiyonasında hem ülkemizi hem de İskenderun’u temsil edecek. Antrenörü Serdar Keskin, yetenekli sporcu Rahmetullah Yıldırım’ı dünya şampiyonasına hazırlıyor.

İskenderun’u ve ülkemizi temsilen dünya şampiyonasına katılacak olan Rahmetullah Yıldırım’ın dünya şampiyonasında da derece elde edecekelrine inandıklarını söyleyen Kulüp Antrenörü Serdar Keskin, “17-26 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılan Şehit Polis Fethi Sekin Muay Thai Türkiye şampiyonasında bu sporcumuz 63.5 kiloda Türkiye birincisi oldu. Elde edilen başarıdan dolayı da 3-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Tayland’ın Bangkok kentinde yapılacak olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandı” dedi.
Kulüp Yönetisi Hülya İlbeyi, Rahmetullah Yıldırım gibi yetenekli bir çok sporcularının olduğunun altını çizerken, “Rahmetullah Yıldırım bizim gururumuz oldu. Onun dünya şampiyonasında da başarılar elde edeceğine olan inancımız var. Çünkü gerçek çok yetenekli bir sporcumuzdur. Muay Thai gelecek vaad eden sporcularımızdan sadece biridir” dedi.

İskenderunlu Sporcu, Dünya Şampiyonasında İskenderunlu Sporcu, Dünya Şampiyonasında

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.