15 Temmuz ihaneti unutulmayacak, unutturulmayacak!

Hamdolsun geldiğimiz nokta olarak milletimizin desteği, yöneticilerimizin fedakârlığıyla büyük ölçüde atlatıldı.

İnanıyoruz ki bu topraklarda, bu milletin birlik ve beraberliğinde gözü olanların da umutları kırılmıştır.

Bu topraklarda yaşayan herkesin yurtiçi ve dışında sürekli kendisiyle uğraşan düşmanları oldu. Onlar bu işi bırakmak istemiyorlar. Farklı ölçü ve değerlendirmelerle hala ülkede huzur olmasın diye gayret gösterenler var. Dolayısıyla biz bugünü unutturmamak için bugüne kadarki çalışmalarımız ve konuşmalarımızın hepsinde bütün şehitlerimizi andığımız gibi 15 Temmuz şehitlerimizi de andık. Bütün gazilerimize minnet duyduğumuzu ifade ettiğimiz gibi 15 Temmuz gazilerimize de minnet duygumuzu ifade ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da önderliğinde yürütülen faaliyetlerde 15 Temmuz’un unutturulmaması, o günün tekrar anılması, yaşananların sıcağı sıcağına hissedilmeyen tehlike boyutunu bugün daha net görebildiğimizden dolayı milletimizin bütün fertlerine 15 Temmuz’da yaşananları anlatmak için de bir gayret başlatıldı.

Tarihini bilmeyenler o tarihi bir daha yaşamak zorunda olurlar. Milletin bütün fertlerine anlatmamız gerekiyor. Bundan sonra öyle görülüyor ki her 15 Temmuz’da yaşanan bu ihaneti tekrar hatırlatacak ve ona karşı tedbirleri tekrar geliştirecek bir gün olarak değerlendireceğiz.
AK PARTİ İSKENDERUN İLÇE BAŞKANI SMMM AYHAN BODUR

15 Temmuz ihaneti unutulmayacak, unutturulmayacak!

Önceki İçerikİskenderun’da Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor
Sonraki İçerikHizmet-İş Sendikası üyeleri Demokrasi Nöbetinde kenetlendiler
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.