Şehit Polislerimiz Memleketlerine Uğurlandı

09 Temmuz 2017 günü Hatay’ın Antakya ilçesi eski İskenderun yolu üzerinde Anayazı Mahallesi mevkiinde uygulama yapmak için bulunan görevli polis ekibine ateş açılması sonucu şehit düşen Hayrettin Mennan ve Bayram Bozdoğan, Hatay İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle memleketlerine uğurlandı.

10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat 11.00’de düzenlenen törene Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu ve Orhan Karasayar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Nursal Çakıroğlu ve Bilal Ölmez, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ve şehitlerimizin mesai arkadaşları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören şehitlerimizin özgeçmişlerinin okunması ile devam etti.

Şehitlerimiz Mennan’ın ve Bozdoğan’ın naaşı dualar eşliğinde cenaze aracına konularak memleketleri Osmaniye’ye gönderildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan Şehit Polis Memuru Hayrettin Mennan ve yine evli ve 3 çocuk babası olan Şehit Polis Memuru Bayram Bozdoğan’a Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve yüce milletimize başsağlığı dileriz.

Şehit Polislerimiz Memleketlerine Uğurlandı Şehit Polislerimiz Memleketlerine Uğurlandı

Önceki İçerikİSTE’de IATF 16949:2016 Standardına Geçiş Semineri
Sonraki İçerikSanayici Feyruz Bağırsakçı kabri başında anıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.