Hatay’ın En Güzel Balkonu Gün Yüzüne Çıkıyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Kent Konseyi, Hatay’ın kurtuluşunun 78’inci yıl dönümü münasebetiyle “En Güzel Balkon Yarışması” düzenlemeye hazırlanıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi her yıl geleneksel olarak Hatay’ın kurtuluşunun büyük bir coşku ve sevinçle kutlandığı festivale ayrı bir renk katmak için kolları sıvadı. Hoşgörü ve kardeşlik çatısı altında gerçekleştirilen 23 Temmuz Festivallerinde bir ilke imza atacak.

Çevre bilincini ve sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek ayrıca festivali daha samimi bir ortamda gerçekleştirmek amacıyla yarışmanın düzenleneceğini ifade eden HBB yetkilileri, yarışmaya il genelinde balkonuna güvenen herkesin katılabileceğini bildirdi.

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşların 22 Temmuz Cumartesi gününe kadar balkonunun fotoğrafını çekerek HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına getirmesi gerektiğinin altını çizen HBB yetkilileri, HBB ve Hatay Kent Konseyi’nin jüri üyeliğini yapacağı yarışmada, dereceye giren yarışmacılara çeşitli ödüllerin verileceğini açıkladı.

Hatay’ın En Güzel Balkonu Gün Yüzüne Çıkıyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.