Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasına tepki olarak Ankara Güvenpark’ta başlattığı Adalet yürüyüşüne katıldı. Yüzbinlerce kişinin eşitlik, adalet ve özgürlük için adım attığı yürüyüşe Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanısıra Hatay’dan CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Adaletin olmadığı ülkede yaşamak istemiyoruz.
Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adalet isteyen herkes bu yürüyüşe katılmalıdır. Adalet,adalet, adalet…. Tüm dünya duysun. Köylüler, işçiler, memurlar için, hepimiz için adalet istiyoruz, herkes için adalet istiyoruz” diyerek başlattığı yürüyüşe katılanlar ellerinde üzerinde sadece ‘adalet’ yazan pankartlar taşıdı.

“Adalet mülkün temelidir”

CHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, PM üyeleri, milletvekilleri ve belediye başkanları birlikte adalet için kol kola, omuz omuza yürüyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, ” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ADALET mücadelesinde yanında olmak üzere Ankara’dayız. ‘Adalet mülkün temelidir’ sözünün gerçek değerini bulması için yüz binlerle birlikte CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde adım adım yürüyoruz. Adalet herkes için gerekli.. Birleşe birleşe kazanacak ve ‘Adalet’ kelimesi daha da anlam kazanacak” dedi.

Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor Arsuz’da Adımlar ‘ADALET’ için atılıyor

Önceki İçerik‘Gelişim Hastanesi’ Hekimlerle İftarda Buluştu
Sonraki İçerikDini ve manevi duyguları istismar ederek dilenen dilencilere operasyon
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.