Belen Kaymakamlığı’nı temsilen İngilizce Öğretmenleri Erasmus+ Projesi İle Romanya’da

Avrupa Birliği Gençlik Programı Erasmus+ ile finanse edilen Belen Kaymakamlığı’nın ortağı olduğu “Non-Formal Education for Youth Involvement” adlı proje için Belen Kaymakamlığı’nı temsilen 5 İngilizce öğretmeni Romanya’nın Horezu şehrine gittiler.

Proje Koordinatörü Yeliz SEVİM; 23- 30 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşen ve Romanya CPDIS Derneği’nin ev sahipliğinde Türkiye, Bulgaristan, İtalya ve Hırvatistan ülkelerinden toplamda 25 kişinin katıldığı proje ile yaygın eğitim metotları ve iletişim konuları üzerinde eğitim verildiğini, ayrıca kurs esnasında Romanya’nın eğitim sistemini yerinde öğrenmek ve diğer ülkelerin eğitim sistemleri hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere bir liseyi ziyaret ettiklerini açıkladı.

Katılımcılar eğitim sonrasında ise; dünyanın ikinci büyük mimarisi olan Parlamento Binası’nı, Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün bulunduğu meydanı, Horezu Manastırı’nı ve çömlek yapım atölyesini ziyarette bulundular.

Kaymakam Abdulaziz AYDIN; bu proje ile öğretmenlerimizin yeni kültürleri yakından tanıma fırsatı bulduğunu, farklı öğretim metotları öğrendiğini, tüm bunların kişisel ve mesleki açıdan kendilerini geliştirmeleri için bulunmaz bir fırsat olduğunu ifade ederek ülkemizi en iyi şekilde temsil ettikleri için katılımcılara teşekkür etti.

Belen Kaymakamlığı’nı temsilen İngilizce Öğretmenleri Erasmus+ Projesi İle Romanya’da
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Belen Kaymakamlığı’nı temsilen İngilizce Öğretmenleri Erasmus+ Projesi İle Romanya’da Belen Kaymakamlığı’nı temsilen İngilizce Öğretmenleri Erasmus+ Projesi İle Romanya’da

Önceki İçerikBaşkan Culha “Arsuz’a bulunan tarihi eserler, Arsuz’da kalmalı”
Sonraki İçerikHizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.