Dr. Meysun Dönmez Personelleri ile iftar yemeğinde buluştu

Şehrimizin başarılı hekimlerinden Meysun Dönmez ve eşi Tahsin Dönmez, kendi personelleri ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldiler. İskenderun’da uzun yıllar sağlık sektörünün yanı sıra Güzellik merkezi sektöründe de başarılı bir grafik Çizen Meysun Dönmez, yoğun geçen iş temposunun ardından kendi personelleri ile de zaman zaman bir araya geliyorlar. Meysun Dönmez ve ekibi hafta sonu iftar yemeğinde bir araya geldiler. Mikado Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine TMMOB İnşaat Mühendisleri Hatay Şubesi İskenderun Temsilciliği (İMO) Başkan yardımcısı Yıldıray Şengül ve eşi Pervin Şengül de davetli olarak katıldılar.

Sohbet ortamında geçen iftar yemeğinde Dr.Meysun Life Sağlık ve Güzellik Merkezi sahibi Meysun Dönmez; “Ramazan ayı dolayısıyla kendi personellerimiz ile iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Bu tür yemekler ve toplantılar sayesinde çalışanlarımız arasındaki birlik bağları güçleniyor ve motivasyonları da yükseliyor. Bizler iftar yemeklerimizi geleneksel hale getirmeyi ve önümüzdeki yıllarda da personellerimiz ile bu ayda da bir araya gelmeyi hedefliyoruz. İftar yemeğimize katılan davetlilere teşekkür ediyoruz. Bunun yanında İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciliği üyelerine de kurumumuzca yüzde 20 indirim imkanı sağlanacaktır. ” dedi. Dr.Meysun Life Sağlık ve Güzellik Merkezi sahibi çalışanları da Meysun Dönmez’e verdikleri iftar yemeğinden dolayı teşekkür ettiler.

Dr. Meysun Dönmez Personelleri ile iftar yemeğinde buluştu Dr. Meysun Dönmez Personelleri ile iftar yemeğinde buluştu

Önceki İçerikBelenliler Kardeşlik Sofrasında Buluştu
Sonraki İçerikİskenderun Hacı Pervin Tosyalı Çocuk Evlerinde Barınan Çocuklar ile Koruyucu Ailelerin Katıldığı İftar Yemeği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.