3 Semavi Dinin Temsilcileri İftarda Aynı Sofrada Buluştu

Savon Otel’de düzenlenen iftar programına 2’nci Hudut Alayı Komutanı Piyade Albay Mehmet Atila Kayı, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli ve Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Hakkı Uzun, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Ermeni Cemaati Başkanı Cem Çapar, Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Fadi Hurigil, Musevi Cemaati Başkanı Şaul Cenudioğlu,, Ortodoks Kilisesi Papazı Jan Delluler, Armutlu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Tevfik Erkek, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Affan Mahallesi Alevi Kanaat Önderi Adnan Fatihoğlu katıldı.

Hatay’ın tüm renklerinin bir arada olduğu ve oldukça samimi görüntülere sahne olan iftar programında ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yapan Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, iftar programına katılımlarından dolayı tüm kanaat önderlerimize teşekkür etti.

Asırlarca karşılıklı hoşgörü ve sevginin en güzel örneklerinin sergilendiği bu coğrafyada insanlarımızın bayramları, güzel günleri acısını, tatlısını hep birlikte yaşadığını dile getiren Vali Ata, Hatay’ın sahip olduğu bu kardeşlik ikliminin devamı için herkese sorumluluklar düştüğünü, el birliği ile hareket edildiği takdirde geleceğimizin daha güzel ve aydınlık olacağını ifade etti.

3 Semavi Dinin Temsilcileri İftarda Aynı Sofrada Buluştu 3 Semavi Dinin Temsilcileri İftarda Aynı Sofrada Buluştu

Önceki İçerikArsuz Kardelen Sitesinde Kiralık Yazlık
Sonraki İçerik12 Haziran Hatay FETÖ Operasyonu Verileri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.