Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

Sahil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi uygulama anaokulu öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Sahil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi uygulama anaokulu öğrencileri muhteşem yılsonu gösterileriyle izleyenleri adeta büyüledi. Özel kostümleri ve başarılı sunumlarıyla minikler, aileleri ve öğretmenlerine anılardan silinmeyecek bir gün yaşattılar.
Sahil Mesleki Teknik Anadolu Lisesi uygulama anaokulu öğrencilerinin haftalar süren emek ve çabaları sonucu ortaya çıkan sosyal kültürel aktivitelerinin yılsonu etkinliğinde minikler tüm hünerlerini sergilediler.

Sahil Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı program Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aziz şehitlerimiz ve Türk büyüklerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Anaokulu bölüm şefi Fatma Beydilli burada yaptığı konuşmada, “ 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının son günlerindeyiz. Çocuklarımız burada aldıkları okul öncesi eğitimle geleceğe emin adımlarla yürüyecekler. Onları anne sevgisiyle kucaklayıp, mükemmel gelişimlerini sağlayan öğretmen arkadaşlarımı kutluyorum ” diyerek, gösterdikleri ilgi için de velilere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler dans ve müzik eşliğinde tüm hünerlerini sergileyerek büyük alkış topladılar.

Her sınıfın farklı temalarla öğretmenleriyle beraber dans ve müzik eşliğinde hazırladıkları gösteriler salonda bulunan velileri adeta büyüledi.

Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği Anaokulu Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.