İste Fotoğrafçılık Topluluğu Kovukçınar Şelalesi’nde

İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (İDOK) ile işbirliği içerisinde organize edilen doğa gezisinin rehberliğini Amanos Keşif ve Mavi Yeşil Doğa ve Bilim Derneği Başkanı Nazım Sönmez gerçekleştirdi. Doğal yaşamın görüntülenmesi ve fotoğrafçılık alanındaki etkinliklerin arttırılmasıyla ilgili olarak faaliyetler yürüten İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Fotoğrafçılık Topluluğu ile İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (İDOK) üyeleri, Dörtyol Pekmezci Yaylası Kovukçınar Şelalesi’nin doğal yaşam alanlarını gezerek, gördükleri muhteşem doğal güzellikleri fotoğrafladılar.

İskenderun Teknik Üniversitesi Fotoğrafçılık Topluluğu olarak, 2. Doğa Yürüyüşü ve Fotoğraf Çekimi Etkinliğini gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden İSTE Fotoğrafçılık Topluluğu Başkanı Mehmet Keskin: “Tamamı patika olan doğa gezimizi; kuş sesleri, çiçekler ve şelaleler eşliğinde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Doğaya sadece ayak izlerini bırakan İSTE FOTOĞRAFÇILIK TOPLULUĞU üyelerine, yürüyüşe katılan tüm arkadaşlarıma, İDOK kaptanlarına ve özellikle bize rehberlik eden, yörenin doğal yapısı ve özellikleri hakkında bizleri bilgilendiren AKED Başkanı Nazım Sönmez’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

İste Fotoğrafçılık Topluluğu Kovukçınar Şelalesi’nde İste Fotoğrafçılık Topluluğu Kovukçınar Şelalesi’nde İste Fotoğrafçılık Topluluğu Kovukçınar Şelalesi’nde

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.