Hbb Ve Mkü Öğrencilerinden Sahipsiz Hayvanlara Yeni Yuva

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileri hayvan barınağını güzelleştirme ve farkındalık yaratma adına etkinlik gerçekleştirdi.

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde yer alan Antakya ilçesine bağlı hayvan barınağında gönüllü öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte, hayvanseverler tarafından barınağa yeni kulübeler inşa edildi. Bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni yaşam alanları oluşturan gönüllü gençler, kulübeleri sevgiyi temsil eden renklerle boyadı. Hayvan barınağını güzelleştirme ve farkındalık yaratma adına yapılan çalışmalar kapsamında atıl malzemelerden hayvanlara kulübe yapan üniversiteli gençler, hayvanların daha sağlıklı bir şekilde yaşamalarını sürdürmelerini için bu tür çalışmaların arttırılması gerektiğine vurgu yaptı.

Mustafa Kemal Üniversite öğrencileri, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili değerlendirmelerinde: “Hayvan barınağını güzelleştirme çalışması yaptık. Hayvanlar için yeni kulübeler inşa ederek duvarlarını boyadık. Bu imkanı sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruz. Sahipsiz hayvanların daha sağlıklı bir şekilde yaşam sürdürmeleri adına atmış olduğumuz adımın devamlılığını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Hbb Ve Mkü Öğrencilerinden Sahipsiz Hayvanlara Yeni Yuva Hbb Ve Mkü Öğrencilerinden Sahipsiz Hayvanlara Yeni Yuva

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.