Hbb Zabıta Ekipleri Ramazan Ayı Öncesi Kasap Denetimi Gerçekleştirdi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından, ramazan ayı öncesi gıda satış noktalarında denetim gerçekleştirildi.

HBB ekipleri tarafından merkez ilçe Antakya’da başlatılan denetimler ile kasaplarda hijyen ve satış belgesi sorgulandı. Tüketicilerin ramazanda güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin sıklaştırdıklarını belirten HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerin ay boyunca devam edeceğini belirtti.

Denetimler sonucunda iş yerlerini kontrol eden ekipler, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi amacıyla işletmelere belirli süre verildiği, gerçekleştirilecek ikinci denetimde aynı eksikliklerin devam etmesi halinde esnafa ihtar verileceği kaydedildi.

HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu konuyla alakalı yaptığı değerlendirme de, “Gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol ediyor. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Denetimlerimiz halkımızın ağlığı açısından aralıksız devam edecek” dedi.

Hbb Zabıta Ekipleri Ramazan Ayı Öncesi Kasap Denetimi Gerçekleştirdi Hbb Zabıta Ekipleri Ramazan Ayı Öncesi Kasap Denetimi Gerçekleştirdi

Önceki İçerikSuriyeli vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarına yönelik istişare toplantısı gerçekleşti
Sonraki İçerikHbb Ve Mkü Öğrencilerinden Sahipsiz Hayvanlara Yeni Yuva
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.