Belen Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi Yapıldı

Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2016-2017 Eğitim öğretim dönemi Geleneksel Yıl Sonu Sergisi 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 10:00’da Belen Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında; Kaymakam Abdulaziz AYDIN, Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Siyasi Parti İlçe temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve vatandaşların katılımıyla açıldı.

Program, Folklar ekibinin gösterisi ile karşılanan protokolün yerini almasını müteakip, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı, akabinde gündem gereği yapılan konuşmalarla devam etti.

Halk Eğitim Müdürü Mehmet AKÇA; 2016 yılı Eylül ayından bu güne kadar 47 adet genel, 52 adet Mesleki kursun açılarak toplamda 1.500 kursiyere hizmet verildiğini, açık ortaokul ve lise öğrencileri ile üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalar yapıldığını, Toplum Sağlığı Merkezi ile ortaklaşa bilgilendirme amaçlı seminerlerin düzenlendiğini ve İşkur Müdürlüğü ile kursiyerlerin maddi olarak desteklendiği kursların açıldığını ifade ederek çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Adnan VURUCU; 2016 – 2017 Eğitim öğretim yılında kursiyerlerimiz yine hünerlerini göstermiş, el emeği göz nuru ürünlerini sergilemişlerdir. Bu mükemmel sergiyle bu sezon kapanmış oluyor, ancak gelecek yıl için hazırlığı devam eden Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet binasının inşallah önümüzdeki yıl tamamlanması ile daha ferah mekanlarda bu çalışmaların yapılacağı müjdesini veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, ayrıca bu serginin açılmasına vesile olan kursiyerlerimizin de eline sağlık diyerek konuşmasına son verdi.

Kaymakam Abdulaziz AYDIN; Program açılışında davetlilere neşe ve coşku veren folklor ekibine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, her sene artan bir coşku ile halk eğitim kurslarının açılışını yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını, ihalesi yapılan yeni halk eğitim merkez müdürlüğü binasının tamamlanması ile gerek kurslarımızın daha iyi fiziki mekanlarda verilebileceğini gerekse de yıl sonu sergilerinin daha büyük katılımlara imkan verebilecek şartların oluşacağını ifade ederek bugün bu güzel eserlerin oluşumuna hayat veren başta kursiyer ve hocalarım olmak üzere emeği geçen idareci arkadaşlarımıza da teşekkürlerini ileterek serginin ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Belen Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi Yapıldı Belen Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi Yapıldı Belen Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi Yapıldı Belen Halk Eğitim Merkezinin Geleneksel Yılsonu Sergisi Yapıldı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.