2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı

Gökhan Hamarat Shwarckopft essential looks yaz saç trendleri defilesine onur davetlisi olarak katıldı.

İstanbul Soho House Otelde yapılan saç trendleri defilesine Türkiye’nin her yerinden 160 kişi katıldı.

Gökhan Hamarat yaptığı açıklamada ; Essential looks Türkiye’nin ve Dünya’nın saç Kreasyonunu belirleyen organizasyon olduğunu, Her sene dünyanın çeşitli ülkelerinde düzenlenen organizasyonunun 2017 yılında onur konuğu olarak katıldığı 2016 yılında İspanyada 2017 yılında Türkiye de düzenlendiğini 2018 yılında da Hollanda da düzenleneceğini belirtti.

2017 yaz saç modellerinin çarpıcı ve dikkat çekici modellerden oluştuğunu ve yeni modellerin ve modadan kopmamak için Gökhan Hamarat kuaföre beklediğini belirtti.

2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı 2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı 2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı 2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı 2017 Shwarckopft Essential Looks Defilesine İskenderun’dan Gökhan Hamarat Kuaför Katıldı

Önceki İçerikHurma ve çorba ile iftara başlayın
Sonraki İçerikİste’li Öğrenciler +1 Engeli Ortadan Kaldırıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.