Zara İskenderun’da Konser Verecek

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanatçı Zara’nın İskenderun’da konser vereceğini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, düzenlenen organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada, konserin Hatay Valiliği,Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun Belediyesinin ortak organizasyonu olduğunu söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”konser daha önce 2016 yılı Ağustos ayında düzenlenecekti. Ülke genelinde yaşanan gelişmeler ve şehitlerimiz nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmişti. Şimdi yapılan görüşmeler sonucunda konserin 28.05.2017 Pazar günü akşam saat: 22.00’da yapılmasına karar verildi. Tüm halkımızı Milli Birlik ve Kardeşlik buluşması adı altında düzenlenecek olan bu konsere davet ediyorum ”dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Zara konseri için tüm bölge halkını Türk bayrakları ile anıt alanına davet ediyorum. Ülke olarak her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Düzenlenecek olan konser ile ilgili hazırlıklar yapılıyor. Güzel bir konser olacağı inancındayım” diye konuştu.

Zara İskenderun’da Konser Verecek

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.